Maleri: The Meerkat Mob. + Ferniss hjelp??

The Meerkat Mob: maleri i olje og akryl. Jeg synes surikatter er veldig festlige dyr, og leste et sted at en flokk surikatter kalles meerkat mob på engelsk. Da så jeg selvsagt for meg ganster surikatter :)

Bildet er ikke helt ferdig enda, jeg har tenkt å gi det en veldig blank overflate, men er litt usikker på hvordan jeg skal gjøre det. Lakk eller ferniss? Noen som har erfaring med ferniss? Jeg leste et sted at man ikke burde komme borti det med figre eller pakke det inn i bobleplast og lignende fordi fernissen er så myk at det gir merker?? Synes dette hørstes rart ut... Jeg vil gjerne ha så blank overflate som mulig, slik at det nesten ser glassaktig ut. Jeg har sett det på andre bilder før så jeg vet det går, men aner ikke hvordan det er gjort.

Noen som kan hjelpe?                     
                              

                                      Detaljer fra bildet. Klikk for å se større bilder.
3 kommentarer

irmelin

07.jul.2011 kl.13:23

Tøft bilde!:) Eg har desverre ikkje peiling på ferniss og sånt. Spørr Belinda!

Bibb

07.jul.2011 kl.17:44

Ja hu viste vist ikkje hu heller, så då tenkte eg at eg sko prøva det store internett....Ditt gamle lerret forresten :) Tusen takk!

Ikkenoh!

08.jul.2011 kl.14:42

"Retouch Vernisse" er en vernisse som kan males over igjen hvis du plutselig vil male mer på bildet senere ;) Den finnes i spray (som er litt dyr, men veldig bra) og som noe som kan males på med pensel. Pass på at bildet ditt er helt tørt først;) Og hvis du vil ha blank overflate må du bruke "gloss" og ikke "matt". Morsomt bilde :)

Skriv en ny kommentar

hits