"Picasso" hund

En veninne har lyst på et picassolignende bilde med klare farger (hvis jeg husker rett?), så da måtte jeg jo prøve meg litt frem. Har ikke vært så mye borti abstrakte bilder før så jeg tenkte jeg skulle prøve meg frem med litt forkjellige motiver og farger, og se om noe falt i smak. Gøy å prøve noe nytt i alle fall:)

I kveld har jeg tegnet en hund i tusj og inktense akvareller, men siden jeg bare tester ut litt er den tegnet på printerpapir, det er derfor fargen er litt ujevn (prøvde å fikse litt på data`n men spørs om det hjalp). Men men, hvis det faller i smak får jeg heller lage en "ordentlig" versjon.

Greide ikke bestemme meg for bakrunn så det fiksa jeg på datan. Hva synes du? Hvit eller svart?


hund 2

hund


5 kommentarer

Line

09.aug.2009 kl.22:17

Hei! Vil bare si at jeg digger bloggen din! Jeg er også kjempe glad i scrapping, tegning og sånne kreative ting! Kommer til å følge med her :) Du kan jo stikke innom mine blogger og se? :) http://lineja.blogg.no/ eller http://lineja.blogg.no/tegnebloggen/

¢¾ Lina

09.aug.2009 kl.23:45

Kreativt! Hunden så litt trist ut synes jeg..

Min maleblogg

10.aug.2009 kl.09:44

kul hund!!og jeg synes svart bakrunn :-)

Charlotte

10.aug.2009 kl.11:51

Hvit Bakgrunn ;PDigg tegning :

Ellinor Christiansen

10.aug.2009 kl.17:07

sv: Skal du ta master i kjemi på Uib? Det skal kanskje jeg også :) Hvis jeg ikke flytter til Oslo, men det har jeg ikke bestemt meg for enda.

Skriv en ny kommentar

hits